topospeologie
"periodic organizam expeditii in care membrii clubului participa la cartarea..."

biospeologie
"contrar credintelor incetatenite, pesterile au viata..."

fotospeologie
"fotografiile ce urmeaza sunt realizate in pesterile din Romania de catre..."


ecospeologie
"viata plantelor si animalelor, perpetuarea acestor specii, calitatea..."

salvaspeo
"clubul Rhinolophus doreste sa atraga atentia publicului asupra faptului ca..."

stiri
"Ce e nou in banana momarlanilor din Valea Jiului de Vest..."


Fiecare pestera are frumusetea ei.
De asta noi suntem convinsi, pentru ca le-am vizitat. Ca sa va convingem si pe dumneavoastra trebuie doar sa va aratam cateva capodopere ale lumii subterane, asa cum le-am vazut noi prin obiectivul aparatului de fotografiat.
Fotografia speologica este o pasiune frumoasa, dar dificila.
Intunericul, umezeala, frigul, socurile mecanice, oboseala, foamea, apa, vantul, argila sau nisipul sunt dusmani declarati ai fotografilor si ale echipamentului fotografic, adevarati Cerberi ai adancurilor subpamantene.
Nu e usor sa fotografiezi in astfel de conditii. Si totusi cata satisfactie iti ofera o fotografie realizata cu regii complicate din care nici tu nu mai deslusesti ceea ce ai surprins pe film…
Va invitam sa vedeti cateva fotografii realizate in mirifica lume a adancurilor si sa iertati stangaciile datorate in mare parte factorilor de stres enumerati mai sus...
Fotografiile ce urmeaza sunt realizate in pesterile din Romania de catre membrii clubului nostru sau de catre prieteni ai clubului nostru, pentru a caror amabilitate de a ne permite sa publicam fotografiile din colectiile lor personale le multumim… In ultimul timp, la cererea publicului avid de peisaje din zona, am inclus si alte fotografii legate de mirifica Vale a Jiului si in special forme exocarstice celebre in intreaga lume: Creasta Iorgovanului, Creasta Oslei, dar si alte zone mirifice unde calcarele au dat unicitate peisajului: Cheile Butii, Campusel sau Campul Mielului etcaetera.

   Cauta dupa cuvint cheie:
    
   Cautare dupa categorie: